Velkommen hos sNoir

Nytårskjoler

Nytårskjoler er altid et populært emne på denne tid af året. Du vil selvfølgelig gerne se godt ud, når klokken slår midnat, og det nye år begynder! Få inspiration til din nytårskjole her på siden.
 • 70 %
  Ichi 

  ICHI IHKATINE DR - Sort lang kjole 20120067 Black

  ICHI IHKATINE DR - Sort lang kjole 20120067 BlackKjole fra ICHIElegant og klassisk sort kjole fra ICHI. Kjolen har en smal pasform og er uden ærmer, Den har rund hals og lukkes med en skjult lynlås i ryggen og så har en slids bag på. Kjolen har skulderpuder og en rynke effekt i siden, som gør at den sidder flot ind til kroppen.Materialer:  62%...

  På lager
  149,99 kr 499,95 kr
  • S

Kjoler til nytår

Nytårskjoler er altid et populært emne på denne tid af året. Du vil gerne se godt ud, når klokken slår midnat, og det nye år begynder! Der er så mange forskellige stilarter og farver af nytårskjoler at vælge imellem, at det kan være svært at beslutte, hvad man skal have på.

Nytårskjole glimmer - Ingen nytårsfest uden glimmer

En populær stil af nytårskjole er glimmerkjolen. Nytårskjoler med glimmer er en flirtende, smuk kjole der findes i en række forskellige farver og stilarter, som er perfekte til at springe ind i det nye år ind med. Hvis du leder efter en festkjole til nytårsaften, er en glimmerkjole en god mulighed.

Sort nytårskjole - Det klassiske valg

En anden populær stil af nytårskjole er den sorte kjole. En klassisk sort kjole er altid i stil og perfekt til en formel nytårsfest. Hvis du er på udkig efter noget elegant og smart, er en sort nytårskjole det helt rigtige valg.

Rød nytårskjole - Udtryk din femininitet med en rød kjole

Hvis du er på udkig efter noget festligt og lyst, hvorfor så ikke prøve en rød nytårskjole? Disse kjoler vil helt sikkert skille sig ud og få dig til at føle dig festlig og spændt på det nye år, der venter forude. De findes i mange forskellige stilarter, så du er sikker på at finde en, der passer til din personlighed.

Lange nytårskjoler - Det elegante valg

Hvis du endelig er på udkig efter noget langt og elegant, hvorfor så ikke prøve en lang nytårskjole? Disse kjoler findes i mange forskellige stilarter og farver og er perfekte til enhver lejlighed. Uanset om du skal til en formel fest eller bare ønsker at se godt ud, når du byder det nye år velkommen, er en lang nytårskjole perfekt til dig.

Shop din nytårskjole på sNoir.dk

Uanset hvilken stil eller farve af nytårskjole du vælger, skal du sørge for tilbehør med glimmer! Et par enkle accessories kan virkelig få dit outfit til at skinne. Prøv at tilføje nogle pandebånd eller øreringe med pailletter, eller gå all out med et sjal med pailletter.

Uanset hvilken stil du har, har vi på snoir.dk den perfekte nytårskjole til dig. Gå på opdagelse blandt det skønne udvalg her på siden i dag for at finde dit perfekte outfit!