Velkommen hos sNoir

Om sNoir

sNoir er en hyggelig livsstilsbutik, som henvender sig til kvinder i alle aldre. Butikken drives af de 2 indehavere Susanne Sørensen og Anja Hjorth Pedersen. Hos sNoir kan du gå på opdagelse blandt, tøj, lingerie og mange skønne accessories. Hos osfinder du et bredt udvalg af tøj fra str. XS - XXL samt plussize tøj fra str. 44-54.

Vi har et tæt samarbejde med flere kendte brands og får nye varer på hylderne næsten hver dag. Stemningen i butikken er venlig og imødekommende - butikkens nordiske udtryk og hyggelige stemning byder dig velkommen. Personalet i butikken sætter en ære i, at give dig den bedste oplevelse og service, når du kommer på besøg - hos os, er kunden nemlig altid i centrum! I 2018 tog vi springet og tilføjede en webshop til vores lille butiks eventyr. Vi håber, at du vil lade dig inspirere på vores webshop og vi vil gøre alt for at yde dig den samme gode service herinde, som i vores fysiske butik.

Du kan trygt handle her hos os, det er nemlig de faste piger i butikken, der også tager sig af at få pakket og afsendt dine ordre på webshoppen - de samme piger vil du møde i telefonen, hvis du ringer til vores kundeservice. Besøg Borholms skønneste tøjbutik i Rønne eller herinde på webshoppen, og bliv inspireret til din garderobe - Vi har altid noget spændende, som bare må med hjem.