Velkommen hos sNoir

Shopping på Bornholm - Besøg sNoir i Snellemark Centret

Når du besøger Bornholm, er det helt oplagt at gøre et stop i Snellemark Centret og besøge sNoir. Her finder du nemlig trendy tøj til alle kvinder - uanset om du er plus size eller ej. sNoir er en unik butik, der byder på smart modetøj til kvinder i alle aldre og størrelser. Er du på jagt efter shopping på Bornholm, vil du hvertfald ikke gå forgæves hvis du besøger Snellemark Centret. 
Shopping på Bornholm - Besøg sNoir i Snellemark Centret

Bornholm: Klippeø med unik natur og en særlig butik

Bornholm er en klippeø, der ligger ud for den sydlige del af Sjælland. Øen er et populært turistmål for rejseglade danskere, der ved, de ikke behøver forlade landet for at kunne nyde unikke og naturskønne omgivelser. Men hvis du er kommet afsted uden badetøj eller sandaler, behøver du ikke at gå glip af noget. På Bornholm er der nemlig en helt særlig tøjbutik, hvor der er plads til alle, og som har alt det, du lige skulle stå og mangle.

Shopping på Bornholm - Tag et smut forbi sNoir i Snellemark Centret

Det er let at finde på sNoir, når man først har fundet Snellemark Centret. Det ligger nemlig lige ved Rønne Havn, så du kan sagtens kombinere et visit i butikken med et afslappende gåtur på havnen eller et besøg på et af byens spændende museer. Vi har et stort udvalg af lækkert dametøj fra mærker som Zizzi, Co Couture, Zoey, Sandgaard, Wiki og mange andre. Her kan du finde noget til enhver lejlighed - uanset om du skal på stranden eller til fest.

Hvad kan man lave på Bornholm?

Hvis du leder efter inspiration til, hvad man kan lave på Bornholm, måske mere specifikt shopping på Bornholm, så er der masser af muligheder. Du kan besøge nogle af de mange museer og kunstværksteder på øen, dase på stranden, tage på shopping i Rønne eller nøjes med at nyde den smukke natur. Det er altid en god idé at have et par sandaler og nogle lækre strandkjoler med på ferie - og vi har helt sikkert det, du skal bruge. Du kan finde dametøj, sko og accessories fra kendte mærker som Kaffe, MbyM, Missya, Phenumb Copenhagen, Pilgrim, Pulz jeans, Wiki badetøj, Zizzi, Global Funk og mange, mange andre.

Overnatning på Bornholm

Der er mange muligheder for overnatning på Bornholm; du kan leje et sommerhus, tage på camping, B&B eller hotel. Uanset hvad du vælger, er det en god idé at have noget behageligt tøj med - og så kan du jo altid lige stoppe forbi sNoir på vejen hjem fra stranden eller et af de mange spændende steder, der er værd at besøge på Bornholm.

Der er altså rigtig mange gode grunde til at shoppe i sNoir, når du er på ferie på Bornholm.

Kom forbi butikken og find nye lækre styles til din gaderobe i dag!

Vi glæder os til, at se dig.

Kærlig hilsen

Anja & Sanne

Du finder os i Snellemarkcentret

Snellemark 17

3700 Rønne

Åbningstider:

Mandag-Fredag kl. 10.00-18.00

Lørdag kl. 10.00-15.00

Første søndag i hver måned kl. 10.00-15.00