OM SNOIR


 

sNoir er en hyggelig livsstilsbutik, som henvender sig til kvinder i alle aldre.
Her kan du gå på opdagelse blandt dametøj, lingeri, brugskunst og accessories.
Hos sNoir finder du et bredt udvalg af dametøj  fra str. S-XL samt tøj i plus size fra str. 44-54.
Vi samarbejder med flere forskellige kendte brands og får nye varer på hylderne mindst én gang om ugen.
Stemningen i butikken er venlig og imødekommende – butikkens nordiske udtryk og hyggelige stemning byder dig velkommen.
Personalet i butikken sætter en ære i at give dig, som kunde, den bedste oplevelse og service når du kommer på besøg  – hos os er kunden nemlig altid i centrum!
Besøg Bornholms skønneste livsstils butik og bliv inspireret til din garderobe og dit hjem – her er altid noget spændende som bare må med hjem….

 

PERSONALET I BUTIKKEN

Susanne Sørensen

Susanne Sørensen

Indehaver

Susanne har med sine 20 års erfaring som butikschef valgt at åbne sin egen butik. De mange års erfaring med håndtering af indkøb, butiksindretning og kundepleje gør at Susanne i dag er indehaver af en af Bornholms største dametøjsbutikker. Susanne står klar til at hjælpe dig og med sit altid glade smil giver hun dig byens bedste service!

Anja Hjorth Pedersen

Anja Hjorth Pedersen

Indehaver

Anja har efter mange års samarbejde med Susanne valgt at indtræde som medindehaver af butikken. Sammen med Susanne vil hun tage på indkøb til butikken og sørge for, at der altid er skønne varer på hylderne. Indretning og oplæg i butikken er Anja`s passion – hun sætter en ære i butikken altid ser flot og indbydende ud, så den kan friste enhver kunde der kommer forbi.

Belinda

Belinda

Salgsassistent

Belinda har ansvar for butikkens store Zizzi afdeling og sørger for, at den runde pige altid kan blive klædt smart på, fra inderst til yderst. Belinda er, sammen med Susanne, med på indkøb til Zizzi. Med hendes mange års erfaring i salg af storpigetøj, står hun klar i sin afdeling til at hjælpe alle kvinder fra str. 44-54 med at blive klædt super smart på.